Macro Trends 2023: Разберете какво ще определя поведението на потребителите в следващите месеци от годината

Време за четене: 2 минути

Представяме ви "Macro Trends 2023" - доклад, койтo предоставя ценни прозрения в бързо променящия се свят на поведението на потребителите. Изготвен с общите усилия на различни експерти от екипа на Publicis Groupe Bulgaria, Macro Trends 2023 разкрива четири глобални тенденции, които идентифицирахме като водещи.

Последните години ни донесоха безброй промени, пренареждане на процеси и ​ нарастваща конкуренция в битката за спечелване вниманието и любовта на потребителите.

Затова е по-важно от всякога марките да разбират променящите се нужди и предпочитания на техните клиенти. Macro Trends 2023 е полезен гид за за всеки бизнес, който иска да бъде в крак с времето и да бъде актуален пред бързо развиващите се технологии и потребителски нагласи.

Четирите основни тенденции, които са идентифицирани в доклада са – Me mentality Intentional spending, User generated age и Localism.

Те представят промяната в начина, по който потребителите взаимодействат с марките и взимат решения за покупка. Разбирайки и отговаряйки на тези тенденции, марките могат да получат конкурентно предимство и да подобрят способността си да се свързват с клиентите си на по-дълбоко и смислено ниво.

Ако искате да разберете последните тенденции в поведението на потребителите и да получите конкурентно предимство, може да свалите Macro Trends 2023 от тук.

Автор: Антон Георгиев, творчески директор на Digitas Sofia, anton.georgiev@digitas.com

Потребителско поведение Тенденции в комуникациите
относно CMO Insider

Надеждна информация, анализ и експертно мнение по отношение на социалните нагласи, маркетинга, медиите и рекламните тенденции, които ще бъдат полезни при вземането на важни бизнес решения по време и след пандемията COVID-19.

CMO Insider
бул. България 118